Verzekeringen, hypotheken en overige financieringen

De keuze voor een financieel product kan lastig zijn. U wilt dat het product dat u kiest bij u past, maar hoe bepaalt u dat? Carré inventariseert uw wensen en eisen en stemt al uw verzekeringen op elkaar af. Zo voorkomt u dat u overbodige producten afsluit of dat u onderverzekerd bent. U ontvangt deskundig en onafhankelijk advies. Carré werkt samen met betrouwbare verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen wij waarmaken waar we voor staan: u adviseren over een verzekering die past bij uw persoonlijke situatie. Carré helpt bij het vinden van een verzekering op maat.

Particuliere verzekeringen

Carré werkt samen met Van Kampen Groep (VKG) en biedt u de Totaal Opvang Polis aan. Deze alles in één polis biedt een ruime keuze in producten van toonaangevende verzekeraars. Hierdoor houdt u het gemak van één aanspreekpunt bij onder andere schadeafwikkeling. Daarnaast kan de pakketkorting oplopen tot wel 10%! Ook is het mogelijk uw polissen 24/7 digitaal te kunnen bekijken in uw digitale polismap. Voordat je besluit om een verzekering af te sluiten is het goed om te bekijken welke verzekering je echt nodig hebt. Bijvoorbeeld dekt een uitvaartverzekering tot op zekere hoogte de kosten van een uitvaart. Een overlijdensrisicoverzekering keert een bepaald bedrag uit wanneer iemand komt te overlijden. Dikwijls worden deze verzekeringen naast een hypotheek afgesloten. Tot slot is het belangrijk om bij uzelf na te gaan voor welke risico’s u zich wilt verzekeren en welke niet. Wilt u uw verzekeringen eens opnieuw laten bekijken door ons? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Zakelijke verzekeringen:

Op het gebied van zakelijke verzekeringen werken wij samen met Van Kampen Groep en bieden wij u de Bedrijven Opvang Polis aan. Binnen dit pakket kunnen wij op maat uw verzekeringen onderbrengen. Wij vinden het belangrijk om van te voren goed te inventariseren zodat wij hierna een passend advies kunnen geven. Het is belangrijk om goed verzekerd te zijn. Wanneer een bedrijf onderverzekerd is kan dit grote risico’s met zich meebrengen wanneer er een schade ontstaat en deze niet volledig wordt vergoed. Daarnaast bieden wij de mogelijkheden om te kiezen voor premier risque. Het voordeel van premier risque is dat onderverzekering niet mogelijk is. Hierdoor zijn schades gedekt en worden deze volledig vergoed. Uit onderzoek van Mercer is gebleken dat 50% van de onderzochte bedrijven zich niet verzekerd op het gebied van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en ongevallen. Hierdoor kunt u grote risico’s lopen wanneer een werknemer langdurig ziek blijft. Hoge kosten zijn vaak de reden van het niet afsluiten van deze verzekeringen. Wij willen u laten zien dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn. Mocht u meer willen weten, dan kunt u gerust met ons contact opnemen.