Bepaal uw hypotheek via een financiële inventarisatie

Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke beslissing welke een invloed kan hebben voor jaren. Carré vindt het belangrijk om door middel van een uitgebreide inventarisatie inzicht te kunnen geven in uw financiele situatie. Hierna kunnen wij u meer duidelijkheid geven in de vele mogelijkheden voor het aangaan van een hypotheek. Carré begeleidt u vanaf de eerste dag tot aan het moment bij de notaris. En mocht u het op prijs stellen, dan reikt de dienstverlening zelfs verder. Om voor u een passende hypotheek te vinden, heeft Carré zich aangesloten bij DAK Hypotheken. Zij bieden ons toegang tot een groot aantal geldverstrekkers zo kunnen wij altijd een passende geldverstrekker vinden voor uw situatie.

Hypotheekofferte en hypotheekdossier

DAK Hypotheken kan namens veel geldverstrekkers zelf offertes uitbrengen, waardoor wij u snel een hypotheekofferte kunnen aanbieden. Verder ondersteunt DAK Hypotheken ons in de afhandeling van uw dossier richting geldverstrekkers.

Hypotheekcheck

De actuele hypotheekrente voor bijna alle rentevaste periodes is lager dan ooit. Een enorme luxepositie waar we als consument nu van kunnen profiteren. Maar hoe profiteert u hier optimaal van? Vul op het contactformulier uw gegevens in, zodat wij een vrijblijvende afspraak kunnen maken voor een inventarisatie. Dit geldt ook als uw hypotheekrente binnenkort voor een verlenging in aanmerking komt. Ook daarin is zeker nog voordeel voor u te behalen.

Starters op de hypotheekmarkt

Het kopen van een eerste huis is spannend. Het is een grote aankoop en het wordt uw nieuwe thuis, dus een goed gevoel is zeer belangrijk. Een goede begeleiding vinden wij erg belangrijk omdat het veelal een beslissing is voor jaren. Zo willen wij inzichtelijk maken wat alles gaat kosten en wat de risico’s zijn en hoe deze kunnen worden ondervangen. Het is belangrijk dat u niets over het hoofd ziet wat betreft alle mogelijke regelingen die u in kunt zetten om de woonlasten te verlagen. Wanneer u zich door ons laat begeleiden, zullen wij samen een passende hypotheek kunnen samenstellen. Voor meer informatie en een persoonlijk gesprek kunt u ons bellen of mailen. Ook kunt u het contactformulier invullen..